- Autor: helenka1150
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 289 |
Mleté maso míchané průměr | 1220 |
Rajský protlak | 500 |
Rajčata konzervovaná | 420 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Parmezán 25% | 32 |
Mozzarella 45% | 225 |
Vejce celá průměr | 55 |
Ricotta | 250 |
Energetická hodnota celkem: 35234 kJ
Bílkoviny (g): 284,
Tuky (g): 575,
Sacharidy (g): 526,
SAFA (g): 264,
Cukry (g): 117,
Vláknina (g): 43,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 3523 kJ
Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 57.5, Sacharidy (g): 52.6, SAFA (g): 26.4, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.