TOPlist


Cuketová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: MiroslavaJ
  • Porce: 150.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa200
Olej olivový30

Energetická hodnota celkem: 1273 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 5 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 8 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 0.1 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, kurkuma, tymián, bazalka

Postup přípravy

Cuketu si očistíme, rozpůlíme a osolíme. Vložíme do zapékací misky s olivovým olejem a pečeme na 180°C asi hodinu. Pak cuketu přendáme do mixeru a rozmixujeme do hladké, krémové konzistence. Na dochucení můžeme přidat tymián, kurkumu nebo bazalku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma