TOPlist
Sledujte nás:

přírodní vepřové plátky

Zpět
  • Autor: anideni
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2920 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 22, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 973 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 17.7, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Připravíme si marinádu hořčice,wolčestr,olej,sůl či grilovací koření dle chuti,olej v marinádě obalíme maso a dáme minimálně na 3h do lednice,poté na mírném ohni osmahneme do měkka nejlépe na teflonové pánvi.podáváme s vařeným bramborem a zeleninou

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři