- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí červené hlávkové | 1000 |
Křen | 200 |
Citronová šťáva | 100 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,4kuličky nového koření,2 bobkové listy
Energetická hodnota celkem: 1940 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 388 kJ
Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 16.6, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.6, Vláknina (g): 8.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Nastrouháme červené zelí, osolíme,okmínujeme,přidáme nastrouhaný křen,šťávu z jednoho citronu. Vše důkladně promícháme a necháme stát pod pokličkou nebo folií pusti šťávu, pak je napěchujeme do sklenic,uzavřeme víčkem . Skladujeme v chladnu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.