TOPlist


Červené zelí křenové

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Zelí červené hlávkové1000
Křen200
Citronová šťáva100

Energetická hodnota celkem: 1940 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 83 SAFA (g): 0 Cukry (g): 43 Vláknina (g): 42 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 388 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 16.6 SAFA (g): 0 Cukry (g): 8.6 Vláknina (g): 8.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,kmín,4kuličky nového koření,2 bobkové listy

Postup přípravy

Nastrouháme červené zelí, osolíme,okmínujeme,přidáme nastrouhaný křen,šťávu z jednoho citronu. Vše důkladně promícháme a necháme stát pod pokličkou nebo folií pusti šťávu, pak je napěchujeme do sklenic,uzavřeme víčkem . Skladujeme v chladnu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma