TOPlist


Celerová

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sibule
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Celer bulva150
Jihočeské AB 78%4
Mouka pšeničná hladká10
Voda250
Smetana na vaření 12%16

Energetická hodnota celkem: 551 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 17 SAFA (g): 3 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

celer na nudličky, lehce osmahnout na másle, přidat mouku, zapražit, zalít vodou s 1/3 kostky, provařit 8-10 min, rozmixovat, přidat lžíci smetany, osolit, pro převaření několik kapek citronu, lze podat s osmaženou houskou, nutno kaloricky připočíst.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma