- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 150 |
Jihočeské AB 78% | 4 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Voda | 250 |
Smetana na vaření 12% | 16 |
Energetická hodnota celkem: 551 kJ
Bílkoviny (g): 4,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
celer na nudličky, lehce osmahnout na másle, přidat mouku, zapražit, zalít vodou s 1/3 kostky, provařit 8-10 min, rozmixovat, přidat lžíci smetany, osolit, pro převaření několik kapek citronu, lze podat s osmaženou houskou, nutno kaloricky připočíst.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.