- Autor: FosaHlad1
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Veka | 360 |
| Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
| Vejce celá průměr | 165 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 290 |
| Máslo čerstvé | 50 |
| Rum hnědý | 40 |
| Jablka | 800 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Rozinky | 50 |
Energetická hodnota celkem: 16113 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 673,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 435,
Vláknina (g): 27,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2014 kJ
Bílkoviny (g): 12.4, Tuky (g): 10.1, Sacharidy (g): 84.1, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 54.4, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






