- Autor: blankag7
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
chlebík rozdelíme na 11 porcií
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Otruby průměr | 70 | 
| Jogurt bílý lehký 0,1% (Kunín) | 150 | 
| Vejce celá průměr | 195 | 
| Lněné semínko drcené | 8 | 
Dochucovadla:
soľ, 1pl drvenej rasce, 1/2 balíčku prášku do pečiva
Energetická hodnota celkem: 2531 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 42, 
                                                        Tuky (g): 30, 
                                                        Sacharidy (g): 45,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 6,
                                                        Vláknina (g): 13,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 230 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Všetky ingrediencie poriadne zmiešame, dáme do formy na pečenie - srnčí chrbát /na papier/ a pečieme asi 20 minut. Dostaneme 11 porcií.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









