TOPlist


bulgur s tuňákem a teleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: agabrielova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibulka jarní30
Bulgur (v suchém stavu)100
Paprika bílá80
Rajčata Cherry100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)8
Tuňák drcený ve vlastní šťávě, Giana130

Energetická hodnota celkem: 2536 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 2 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1268 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 1 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 10.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, případně bazalka

Postup přípravy

Uvaříme bulgur, cca 15 minut. Mezitím krátce orestujeme jarní cibulku, rajčata a papriku. Přidáme tuňáka ve vlastní šťávě, prohřejeme a přidáme uvařený bulgur. Smíchámde.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma