TOPlist


Prejt

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová plec (syrová)150
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)150
Houska bílá43
Česnek30
Cibule50
Hovězí vývar (čistý)100

Energetická hodnota celkem: 2755 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 11 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,majoránka,pepř,nové koření, česnek,cibule,mletý boboký list

Postup přípravy

Vařené maso,syrová játra, housku namočenou ve vývaru umeleme nahrubo,smícháme, okořeníme. Je-li třeba upravíme hustotu přidáním vývaru, dáme péct asi na 30 minut při 230°C.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma