- Autor: agabrielova
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové mleté průměr | 250 |
Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 173 |
Cibule | 44 |
Česnek | 3 |
Rajčata | 226 |
Bujón bohatý zeleninový Knorr (hotový výrobek) | 250 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5981 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2991 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 79, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.