- Autor: Martina.I.
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřový bok bez kosti a kůže pečený (solený) | 205 |
Tvaroh tučný průměr | 235 |
Cibule | 25 |
Hořčice dijonská | 15 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Sůl | 2.5 |
Energetická hodnota celkem: 5016 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1254 kJ
Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.