TOPlist


Špagety s tuňákem

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olivy černé sterilované (Bonduelle)20
Citrony10
Smetana na vaření 10 % tuku průměr50
Špagety bezvaječné syrové50
Rio Mare NATURA tuňák ve vlastní šťávě90

Energetická hodnota celkem: 1541 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 41 SAFA (g): 4 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Špagety uvaříme podle návodu „na skus“. Smetanu pomalu ohřejeme, přidáme dílky tuňáka, kapary, ochutíme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Podáváme se špagetami, ozdobíme na kroužky nakrájenými olivami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

19. 05. 2013 21:54

Hanuja

Určitě vyzkouším.S olivami.

19. 10. 2012 20:54

Pucaki

Naprosto super recept..nedávala jsem kapary a přidala jsem si pórek, ale mooooc jsem si pochutnala...

04. 08. 2011 07:48

Dakom2

Včera jsem vařila a fakt je to moc dobré, je to i rychle hotové.

23. 03. 2011 20:00

mamina33

Já dělám s kysanou smetanou a pórkem. Výborné.

02. 03. 2011 15:01

Madlenka

myrtil: dobrý tip!

02. 03. 2011 09:57

myrtil

Vyzkoušela jsem to už dvakrát, více mi chutnala verze, kdy jsem na základ omáčky použila zesklovatělou cibulku a do omáčky přidala špetku kuluřičného škrobu - těch pár kJ navíc mi jídelníček nerozházelo a pochutnala jsem si o trošku víc. Je to dobré i s celozrnými špagetami!

27. 02. 2011 09:40

kiwik87

já dávám místo smetany a citronu trochu sojové omáčky a taky je to mňamka :)

04. 01. 2011 14:12

jannika

tak jsem dnes vyzkoušela k obědu a bylo to moc dobré,druhou porci mám na zítra :) jen jsem nedávala kapary a černé olivy nahradila zelenými ;)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma