TOPlist


Mrkvová roláda s tvarohovým krémem

  • Uživatelský recept
  • Autor: evied
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr vanilkový20
CremeOle vanilka De.Oetker20
Smetana zakysaná 12%200
Tvaroh polotučný průměr375
Kypřící prášek do pečiva5
Skořice5
Olej řepkový12
Mrkev140
Mouka špaldová celozrnná120
Cukr bílý (řepný, třtinový)40
Vejce celé (syrové)220

Energetická hodnota celkem: 7498 kJ

Bílkoviny (g): 93, Tuky (g): 73, Sacharidy (g): 186 SAFA (g): 38 Cukry (g): 95 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1250 kJ

Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 15.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

špetka soli

Postup přípravy

V míse ušleháme celá vejce s cukry do pěny a opatrně přiléváme olej, potom zlehka vmícháme jemně nastrouhanou mrkev a směs mouky, skořice, prášku do pečiva a špetky soli. Těsto nalijeme plech s pečícím papírem a pečeme asi 10´ na 180 °C. Necháme vychladnout. Potřeme tvarohovou náplní a za současného stahování papíru smotáme do rolády., Povrch můžeme potřít zbylým krémem a posypat oříšky nebo čokoládou, nebo jen postříkat rozpuštěnou čokoládou a zasněžit kokosem.

Fotografie



Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma