- Autor: Norah
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Švestky | 500 |
Uzená kýta | 550 |
Cibule | 130 |
Švestková povidla | 40 |
Ocet Balsamico | 36 |
Víno portské | 36 |
Smetana na vaření 12% | 54 |
Bujón bohatý hovězí | 28 |
Dochucovadla:
koření, sůl. pepř
Energetická hodnota celkem: 5835 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 101,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 1167 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 10.2, Sacharidy (g): 28.8, SAFA (g): 4.8, Cukry (g): 20.2, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.