- Autor: chudlina
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec (syrová) | 1000 |
Smetana ke šlehání 33% | 500 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Cibule | 200 |
Energetická hodnota celkem: 14440 kJ
Bílkoviny (g): 208,
Tuky (g): 267,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 157,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1444 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 26.7, Sacharidy (g): 4.9, SAFA (g): 15.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.