- Autor: olivaoliva
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Karbanátky z vepřového masa.
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Strouhanka | 50 | 
| Cibule | 50 | 
| Žemle tuková | 50 | 
| Vejce celá průměr | 50 | 
| Vepřová krkovice | 350 | 
| Voda | 100 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5998 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 69, 
                                                        Tuky (g): 95, 
                                                        Sacharidy (g): 75,
                                                        SAFA (g): 41,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1500 kJ
Bílkoviny (g): 17.3, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Maso umelu, přidám vejce, ve vodě namočenou pokrájenou housku, nadrobno nasekanou cibuli a vše spojím dohromady. Dohustím strouhankou. Osolím, opepřím a vytvaruji 12 karbanátků, které osmažím na 5 ml olivového oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






