- Autor: klokockovaeva
- Doba přípravy (min.): 5
- Porce: 5.00
maso opečeme na oleji, můžeme přidat brambory omyté a nakrájené na čtvrtky, dáme kmín, zavřeme tlakáč a půl hoďky necháme v tlakáči
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová krkovice | 750 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 10 |
Sůl | 5 |
Mouka pšeničná celozrnná průměr | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9920 kJ
Bílkoviny (g): 114,
Tuky (g): 208,
Sacharidy (g): 7,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1984 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 41.6, Sacharidy (g): 1.4, SAFA (g): 17.4, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
maso omyjeme, nakrájíme, osolíme a dáme do celozrnné mouky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.