- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 5 |
Fazolky | 500 |
Energetická hodnota celkem: 890 kJ
Bílkoviny (g): 11,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 34,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 445 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 1, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Fazolové lusky očistíme od stopek a tuhých vláken, vložíme na cibulku orestovanou na másle a lehce podlijeme. Dusíme na zkus , lehce osolíme a opepříme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.