- Autor: hani.pospisilova
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole tomato Bon menu Bonduelle | 430 |
Máslo čerstvé nesolené | 30 |
Cibulka jarní | 100 |
Vepřová plec (syrová) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 5127 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 28,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 570 kJ
Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 7.1, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.