- Autor: sona.beaumont
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Chléb toastový tmavý průměr | 150 |
| Vejce celé (syrové) | 165 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
| Cukr skořicový | 10 |
| Allnature Erythritol | 70 |
| Jihočeské máslo 82% | 20 |
| Rozinky | 34 |
| Tuzemák | 8 |
Energetická hodnota celkem: 4554 kJ
Bílkoviny (g): 65,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 116,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2277 kJ
Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 20.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






