- Autor: majkl1
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 1.00
autor:Málková Iva, Štochlová Jaroslava: Hubneme s rozumem tvořivě recept č.173 večeře
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Játra vepřová | 100 |
| Mouka pšeničná hladká | 5 |
| Olej Olivový (Clever) | 5 |
| Brambory rané | 150 |
| Okurka salátová | 100 |
| Rajčata | 50 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Pažitka | 5 |
Dochucovadla:
sůl, mletý pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 1456 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky, mouku smícháme se solí a pepřem, játra obalíme a na rozehřátém oleji je opečeme z obou stran. Jako přílohu podáváme vařené brambory posypané jemně sekanou pažitkou a obložené pokrájenou zeleninou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






