TOPlist


Krůtí segendínský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: sduranova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Klasický postup jako když se vaří guláš jen maso je krůtí. Podává se s chlebem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kateřinské zelí bílé kysané500
Česnek10
Cibule150
Oleje (všechny druhy)10
Krůtí prsa průměr600
Zakysaná smeta 15% krémovitá Kunín200

Energetická hodnota celkem: 5086 kJ

Bílkoviny (g): 161, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 24 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1272 kJ

Bílkoviny (g): 40.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8.3 SAFA (g): 6 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sladká paprika, Tamari omáčka, pepř

Postup přípravy

Rozehřejeme olej, orestuje najemno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso a necháme zatáhnout. Osolíme polévkovou lžící Tamari omáčky, opepříme a zasypeme sladkou paprikou, promícháme. Přidáme nakrájené kyselé zelí a pokud je třeba podlejeme vlažnou vodou. Promícháme a zakryjeme poklicí. CCa 45 minut dusíme na mírném ohni. Nakonec vmícháme kysanou smetanu a lehce provaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma