- Autor: KačenkaPavlíků
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 500 |
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 300 |
Bonduelle Zeleninová směs hrášek s mrkví mražená | 250 |
Kuřecí vývar (čistý) | 300 |
Eidam 30% | 150 |
Energetická hodnota celkem: 9610 kJ
Bílkoviny (g): 181,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 245,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2403 kJ
Bílkoviny (g): 45.3, Tuky (g): 14.8, Sacharidy (g): 61.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.