- Autor: Evaroza
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ricotta Lovilio | 22 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 80 |
Okurky sterilované průměr | 40 |
Celer bulva | 76 |
Hrášek mražený | 30 |
Mrkev | 83 |
Pilos Jogurt bílý krémový | 120 |
Zavináče ze sleďů | 100 |
Energetická hodnota celkem: 1384 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 692 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.