- Autor: Mirka_F
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 100 |
Dochucovadla:
mlet zázvor, pepř, sůl , olivový olej
Energetická hodnota celkem: 120 kJ
Bílkoviny (g): 2,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 60 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji podusíme nastrouhaný kedluben, přidáme koření a zalijeme vodou, aby byl kedluben ponořený. Necháme vyvařit do změknutí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.