TOPlist


bramborák na plech

  • Uživatelský recept
  • Autor: Milena2112
  • Porce: 10.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory rané1500
Oleje (všechny druhy)150
Uzená krkovice400
Česnek30
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr150
Mouka pšeničná hladká40

Energetická hodnota celkem: 18670 kJ

Bílkoviny (g): 108, Tuky (g): 313, Sacharidy (g): 296 SAFA (g): 92 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1867 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 31.3, Sacharidy (g): 29.6 SAFA (g): 9.2 Cukry (g): 3.6 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

04. 10. 2012 12:58

CcLuln

Já jsem si ho dokonce minule dala i jako přílohu ke kuřecí číně :) mám ho moc ráda! Je to mňamka! :) já zase místo uzeného dávám šunku :)

25. 09. 2012 21:51

ABULA

Tak tenhle bramborák dělám velice často, protože můj muž i já ho milujeme. Jediný rozdíl je ten, že do něj nedávám uzené a zodpovědně prohlašuji, že i bez něj je vynikající ! K němu si dáme mísu salátu (okurkový nebo směs paprika, rajče, ledový salát) a moc si pochutnáme. Tuky i energetická hodnota se sníží a bílkoviny doženu jinak.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma