TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dušený špenát

Zpět
  • Autor: rakova
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl podle chuti

Energetická hodnota celkem: 2322 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 6, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté listy čerstvého špenátu vložíme do vroucí vody a necháme asi 10 minut povařit. Mezitím si připravíme zásmažku: na oleji osmahneme cibuli a zaprášíme ji celozrnou moukou. Špenát slijeme (scedíme) a rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme zásmažku a přivedeme k varu. Dochutíme solí a česnekem, nakonec můžeme přidat vejce

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři