TOPlist


Dušený špenát

  • Uživatelský recept
  • Autor: rakova
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špenát250
Cibule100
Česnek10
Mouka pšeničná celozrnná průměr30
Oleje (všechny druhy)28
Vejce celá průměr58

Energetická hodnota celkem: 2322 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 6 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl podle chuti

Postup přípravy

Omyté listy čerstvého špenátu vložíme do vroucí vody a necháme asi 10 minut povařit. Mezitím si připravíme zásmažku: na oleji osmahneme cibuli a zaprášíme ji celozrnou moukou. Špenát slijeme (scedíme) a rozmixujeme tyčovým mixérem, přidáme zásmažku a přivedeme k varu. Dochutíme solí a česnekem, nakonec můžeme přidat vejce

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma