- Autor: divjak
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 120 | 
| Cukr průměr | 160 | 
| Oleje (všechny druhy) | 120 | 
| Mouka pšeničná polohrubá | 240 | 
| Mléko polotučné průměr | 200 | 
Energetická hodnota celkem: 11615 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 43, 
                                                        Tuky (g): 138, 
                                                        Sacharidy (g): 341,
                                                        SAFA (g): 22,
                                                        Cukry (g): 164,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 726 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









