TOPlist


Rajská omáčka lehká

  • Uživatelský recept
  • Autor: venita
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčatová passata1000
Hraška na zahušťování40
Vývar z masa - průměr1000
Kečup100
Oleje (všechny druhy)20
Cibule70

Energetická hodnota celkem: 3134 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 1593 SAFA (g): 3 Cukry (g): 499 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 18

Energetická hodnota na 1 porci: 522 kJ

Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 265.5 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 83.2 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

sůl, celý pepř, nové koření, bobkový list, stevie nebo cukren

Postup přípravy

Ze zadního hovězího masa připravíme vývar, do kterého přidáme sůl, celý pepř, nové koření a bobkový list. Na trošce olivového oleje zpěníme cibulku a přidáme krátce hrašku. Zalijeme vývarem a necháme povařit. Vytvořený základ přecedíme a přidáme rajčatové passaty. Dochutíme cukrem nebo stevií a trochou bio kečupu. Necháme provařit, přidáme nakrájené maso a podáváme nejlépe s rýží či těstovinami

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma