- Autor: Vysocanova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Klobása moravská | 70 |
Mouka pšeničná hrubá | 80 |
Vejce celá průměr | 100 |
Eidam 30 % průměr | 140 |
Mrkev | 100 |
Cuketa | 550 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Energetická hodnota celkem: 6030 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 754 kJ
Bílkoviny (g): 9.9, Tuky (g): 10.9, Sacharidy (g): 10.4, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.