TOPlist


Pangasius na másle

  • Uživatelský recept
  • Autor: AndreaFr
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pangasius280
Sůl5
Máslo30
Cibule80
Brambory pečené400

Energetická hodnota celkem: 3955 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 84 SAFA (g): 16 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1978 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 42 SAFA (g): 8 Cukry (g): 4 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Pangasius necháme rozmrazit, nakrájíme cibuli na kostičky,zasypeme rybu,poslíme,okmínujeme a přidáme máslo na kostky. Necháme péct dokud ryba není hotová. Jako přílohu podáváme domácí americké brambory pečené bez tuku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

23. 06. 2014 12:22

gvinci

moc dobré

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma