TOPlist


Námořnický brokolicový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: janavlaskova
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Knorr Salad Dressing Jogurtový 30
Mandle10
Majonéza Light (Hellmanns)10
Tuňák ve vlastní šťávě180
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr15
Brokolice250
Těstoviny celozrnné pšeničné200

Energetická hodnota celkem: 4182 kJ

Bílkoviny (g): 81, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 125 SAFA (g): 3 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1046 kJ

Bílkoviny (g): 20.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 31.3 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

mletý pepř

Postup přípravy

Rozdělte brokolici na jednotlivé růžičky a vařte 6 minut v lehce osolené vodě. Sceďte a dejte vychladnout. Těstovinu uvařte v osolené vodě "al dente", sceďte a nechte vychladnout. Ve velké misce zamíchejte těstoviny, tuňáka, mandle a růžičky brokolice. Rozmíchejte salátový dressing Knorr v jedné lžíci majonézy a ve třech lžících mléka. Přidejte k salátu a jemně promíchejte. Nechejte odstát 5-10 minut. Před servírováním opepřete a ozdobte růžičkami brokolice.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma