TOPlist


dušená mrkev

  • Uživatelský recept
  • Autor: Barnabas
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Máslo50
Mrkev650
Mouka pšeničná hladká5

Energetická hodnota celkem: 2814 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 39, Sacharidy (g): 69 SAFA (g): 20 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 704 kJ

Bílkoviny (g): 2, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 17.3 SAFA (g): 5 Cukry (g): 9.8 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,cukr,citronová šťáva

Postup přípravy

mrkev očistíme a nakrájíme,osmahneme na másle a podlité trochou vody dusíme do měkka.Z trošky másla a kávové lžičky hladké mouky uděláme tzv.francouzské máslo a tím zahustíme šťávu pod mrkví.Ochutíme trochou cukru a citronovou šťávou,dosolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma