- Autor: Veronika99
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 6.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Kečup | 20 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 417 | 
| Cibule | 240 | 
| Paprika červená | 57 | 
| Oleje (všechny druhy) | 20 | 
| Klobása čabajská průměr | 30 | 
| Mouka pšeničná hladká | 30 | 
| Česnek | 20 | 
| Voda | 1200 | 
Energetická hodnota celkem: 5701 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 94, 
                                                        Tuky (g): 85, 
                                                        Sacharidy (g): 57,
                                                        SAFA (g): 32,
                                                        Cukry (g): 22,
                                                        Vláknina (g): 7,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 950 kJ
Bílkoviny (g): 15.7, Tuky (g): 14.2, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






