TOPlist


svíčková

  • Uživatelský recept
  • Autor: Vlcice
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí svíčková průměr120
Celer - bulva50
Cibule10
Mrkev50
Petržel - kořen20
Mléko odstředěné průměr20
Smetana na vaření 10 % tuku průměr10

Energetická hodnota celkem: 1089 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, nové koření, bobkový list, ocet

Postup přípravy

maso zasypu zeleninou a kořrním, peču. zeleninu rozmixuji a doplním mlékem a zakysanou smetanou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma