TOPlist


segedínský guláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: oldriskakalinova
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hotová  jíška (Knorr) 5
Cibule50
Zelí bílé kysané162
Oleje (všechny druhy)10
Vepřové libové průměr632

Energetická hodnota celkem: 7047 kJ

Bílkoviny (g): 117, Tuky (g): 126, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 54 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1409 kJ

Bílkoviny (g): 23.4, Tuky (g): 25.2, Sacharidy (g): 2.8 SAFA (g): 10.8 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

paprika červená sladká,sůl

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku do zlatova, přidáme lžičku sladké papriky krátce osmahneme,a vložíme na kostičky nakrájené maso( nejlépe plecko) a opět osmahneme, maso osolíme a přidáme nakrájené kysané zelí ,podlijeme vývarem asi 750 ml, přiklopíme a necháme dusit do změknutí. Omáčku zahustíme dle potřeby jíškou, případně mlékem s hladkou moukou, povaříme 5 minut a dochutíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma