TOPlist
Sledujte nás:

hribova omacka

Zpět
  • Autor: veja47
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl pepř

Energetická hodnota celkem: 2552 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 14, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1 cibuli50g dáme zesklovatet na olej20g přidáme 250g nakrájených hřibů a podusíme po změknutí přidáme 250ml mléka 200ml vody ve které rozmícháme 30g mouky hladké přilijeme k hřibům a povaříme.přidáme 75g zakysané smetany a necháme přejít varem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři