- Autor: veja47
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Hřiby | 250 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 75 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 2552 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 51,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 638 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 12.8, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
1 cibuli50g dáme zesklovatet na olej20g přidáme 250g nakrájených hřibů a podusíme po změknutí přidáme 250ml mléka 200ml vody ve které rozmícháme 30g mouky hladké přilijeme k hřibům a povaříme.přidáme 75g zakysané smetany a necháme přejít varem.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.