- Autor: Lissandra
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso přední průměr | 500 |
| Cibule | 50 |
| Rajčata | 400 |
| Česnek | 20 |
| Eidam 30 % průměr | 50 |
| Sůl | 5 |
Dochucovadla:
bazalka, pepř, sůl, tymián
Energetická hodnota celkem: 5862 kJ
Bílkoviny (g): 103,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1466 kJ
Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 24.8, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 11.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
klasický postup
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






