Jablkové řezy
- Uživatelský recept
- Autor: ditab
- Porce: 30.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 500 |
Pšeničná krupice | 60 |
Vejce celá průměr | 360 |
Vlašské ořechy | 180 |
Kakao „bez cukru” | 30 |
Citrony | 60 |
Cukr průměr | 250 |
Džem průměr | 100 |
Čokoláda na vaření průměr | 80 |
Energetická hodnota celkem: 16370 kJ
Bílkoviny (g): 91,
Tuky (g): 168,
Sacharidy (g): 501
SAFA (g): 42
Cukry (g): 412
Vláknina (g): 22
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 546 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 16.7 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 13.7 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
skořice, hřebíček, kakao, prášek do pečiva
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se