- Autor: Esleranda
- Doba přípravy (min.): 70
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 500 |
Kečup | 500 |
Eidam 30 % průměr | 250 |
Vepřové libové průměr | 500 |
Cibule | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 13470 kJ
Bílkoviny (g): 187,
Tuky (g): 148,
Sacharidy (g): 273,
SAFA (g): 71,
Cukry (g): 100,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 2245 kJ
Bílkoviny (g): 31.2, Tuky (g): 24.7, Sacharidy (g): 45.5, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 16.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu tak aby byli lehce nedovařené a scedíme. Cibuli nakrájíme na drobno a ne oleji necháme zesklovatět, přidáme mleté maso, ochutíme solí a pepřem, orestujeme a pat zalejeme půlkou kečupu a vaříme dokud maso neni hotové. Nastrouháme sýr. Těstoviny, omáčku a sýr smícháme v zapékací míse (je lepší větší ale nižší), dobře promícháme a dáme zapéct. Pečeme při 175 stupních asi 30 přikryté a na posledních 5 minut odkrejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.