- Autor: olinstob
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 6 |
| Mrkev | 40 |
| Paprika zelená | 70 |
| Šmakoun - Shmaky uzený | 40 |
| Hrášek mražený | 40 |
| Rýže Basmati Albert Excellent | 40 |
| Bulgur pšeničný | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1800 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Bulgur a rýži uvaříme zvlášť. Zeleninu a šmakoun uvaříme v parním hrnci, promícháme s panenským olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






