TOPlist


boloňské špagety

  • Uživatelský recept
  • Autor: folty79
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr415
Cibule200
Celer řapíkatý50
Mrkev100
Česnek10
Rajčata 240
Těstoviny průměr syrové120

Energetická hodnota celkem: 6614 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 77, Sacharidy (g): 127 SAFA (g): 34 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1654 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 31.8 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

1. Na pánvi s nepřilnavým povrchem zprudka osmažíme mleté hovězí maso. 2. Po jeho zhnědnutí přidáme cibuli, česnek, celerový stonek a mrkev, chvíli restujeme za stálého míchání. 3. Vmícháme drcená rajčata, rajčatový protlak, oregano a červené víno a chvíli společně podusíme. 4. Těstoviny uvaříme al-dente, necháme okapat a dáme do mísy. 5. Přidáme masovou omáčku, přidáme olivový olej a servírujeme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma