- Autor: Karolina.mates
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Oleje (všechny druhy) | 5 |
| Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 150 |
| Mouka pšeničná hladká | 40 |
| Cibule | 100 |
| Zelí bílé kysané | 500 |
| Vepřové libové průměr | 500 |
Energetická hodnota celkem: 7137 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1190 kJ
Bílkoviny (g): 17.7, Tuky (g): 18.3, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






