TOPlist


bramboráky

  • Uživatelský recept
  • Autor: KacabaZ
  • Porce: 12.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory pečené500
Mouka pšeničná hladká200
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr300
Sádlo vepřové škvařené100

Energetická hodnota celkem: 9560 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 238 SAFA (g): 59 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 797 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 19.8 SAFA (g): 4.9 Cukry (g): 1.6 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, česnek, majoránka

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma