TOPlist


Pikantní hovězí na zeleném pepři se zeleninou, rýže

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)5
hovězí kýta100
Cibule40
Zeleninová směs mražená - průměr100
Rýže vařená natural30

Energetická hodnota celkem: 1297 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 4 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, drcený kmín, zelený pepř, sekaná petrželka

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opečeme na rozehřátém oleji, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájenou červenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, doplníme pokrájenou zeleninu. Rýži propláchneme a uvaříme obvyklým způsobem, při servírování ozdobíme sekanou petřelovou natí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma