celerový salát
- Uživatelský recept
- Autor: Magda Zalesakova
- Porce: 11.00
- Doba přípravy (min.): 30
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slunečnicová semínka | 30 |
Hořčice plnotučná | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Jablka | 300 |
Celer - bulva | 700 |
Energetická hodnota celkem: 4636 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 126
SAFA (g): 7
Cukry (g): 80
Vláknina (g): 33
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.1
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se