- Autor: Magda Zalesakova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Slunečnicová semínka | 30 |
Hořčice plnotučná | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Jablka | 300 |
Celer - bulva | 700 |
Dochucovadla:
sůl, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 4636 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
syrový celer a jablka nastrouháme, přidáme šťávu z jednoho citronu, slunečnicková semínka, smícháme olej, hořčici, sůl a pepř. všechno smícháme. Hototvo
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.