TOPlist


Pivovarské buřty

  • Uživatelský recept
  • Autor: babuskajaruska
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špekáčky860
Česnek50
Cibule220
Pivo tmavé 10500
Kečup400

Energetická hodnota celkem: 15036 kJ

Bílkoviny (g): 104, Tuky (g): 258, Sacharidy (g): 205 SAFA (g): 116 Cukry (g): 94 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 30

Energetická hodnota na 1 porci: 1504 kJ

Bílkoviny (g): 10.4, Tuky (g): 25.8, Sacharidy (g): 20.5 SAFA (g): 11.6 Cukry (g): 9.4 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 3

Postup přípravy

10 špekáčků oloupeme, uprotřed podélně nakrojíme a naplníme plátkem cibule a rozpůleným stroužkem česneku. Naskládáme do zapékací mísy, proložíme zbylou cibulí a česnekem, zalijeme kečupem a černým pivem. Přiklopíme víkem a pečeme v troubě při 160 st. cca 50 min. (G+HV 15 min,HV+M 10min,G 20min)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma