- Autor: BlankaC
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo | 30 |
| Farine de Blé pour gâteaux | 20 |
| Med | 30 |
| Cukr průměr | 7 |
| Dýně Hokkaido | 150 |
| Vločky pohankové | 10 |
| Vločky ovesné průměr | 20 |
| Čokoláda na vaření průměr | 20 |
| Fromage blanc | 80 |
| Jablka | 18 |
Energetická hodnota celkem: 3009 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 95,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 502 kJ
Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






